9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

8 سوال یک تاریخدان درباره مشایی


رییس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب گفت: آیا یک رییس‌جمهور مقتدر یعنی اینکه دست یک عنصر مرموزی را در کنار خودش بگیرد و با دهن‌کجی به ملت همیشه او را در کنار خودش بنشاند؟و یا اینکه از بیت‌المال مبالغی هنگفت را دست یک عنصر ناباب دهد؟

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام سیدحمید روحانی رییس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در نشست هفتگی انصار حزب‌الله، گفت: فتنه‌گران فتنه‌هایی در پیش گرفتند و با نام اسلام و به نام انقلاب، به نام رهبری، به نام پیروی از ولایت کاملاً به همان نحوه خط موازی همان راه دشمن را ادامه می‌دهندغ لذا امروز دیگر دشمن نمی‌گوید انقلاب و اسلام نه و امام و رهبری نه؛ بلکه دم از رهبری و امام هم می‌‌زند، دم از اسلام ناب محمدی(ص) هم می‌زند اما در زیر این عناوین سعی می‌کند هسته را در هم بشکند.

حجت الاسلام روحانی افزود: اینها ظاهراً دم از امام و اسلام ناب محمدی می‌زنند، اما در عمل به یک دفعه اسلام ایرانی را مطرح کند. مکتب نوروز، مکتب ایرانی چیزهایی نیست که از یک انسان وارسته پیرو ولی فقیه و اسلام ناب و اصیل که آرمان‌های انقلاب اسلامی را به درستی درک کرده باشد و هسته را به درستی دریافته باشد و به آن پایبند باشد، سر بزند. البته من نمی‌خواهم رییس‌جمهور را متهم به بی‌اعتقادی به ولایت فقیه کنم اما این سوال برای ما مطرح است که امیدواریم به ما جواب دهند.

وی سوال کرد: اگر ما پیرو اسلام راستین هستیم و پیرو آن اسلام هستیم که دنیا را آنگونه به حرکت درآورده و کاخ‌نشینان را به لرزه در آورده است، پس دیگر اسلام ایرانی چه معنایی دارد؟ مکتب ایرانی چه معنایی دارد؟

رییس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم بگوییم ایران نه؛ چرا که "حب الوطن من الایمان " کسی که ایمان داشته باشد و اعتقاد به اسلام راستین باشد و پیرو انقلاب و ولی فقیه باشد می‌تواند ایران خواه و وطن‌خواه باشد و برای وطنش قدمی بردارد. ما اینها را از سر گذرانده‌ایم و تجربه کرده‌ایم. آنهایی که دم از ایران می‌زدند و خودشان را وطن‌پرست می‌دانستند و شعار می‌دادند چو ایران نباشد تن من مباد، دیدیم که در جنگ دوم جهانی و بعد از شهریور ۱۳۲۰ چگونه ایران را گذاشتند و فرار کردند و دیدیم در جریان جنگ هشت ساله و دفاع مقدس یکی از آنها قدم به جبهه نگذاشتند و در راه وطنشان حاضر نشدند که از بین‌شان خون بیاید و نشسته بودند که صدام ایران را فتح کند و اینها در دامن آمریکا به عیش و نوش برسند.

حجت الاسلام روحانی با اشاره به مصاحبه ای از رئیس جمهور گفت: رییس‌جمهور محترم ما در مصاحبه‌ایی که اخیراً داشته‌اند گفتند که یک رییس‌جمهور قوی و مقتدر موجب عزت کشور، رهبری و به خصوص ملت است. این درست است؛ اما منظور از رییس‌جمهور قوی و مقتدر یعنی چه؟ یعنی کسی که قانون را زیر پا بگذارد و مجلس را دور بزند. به رهبر بی‌اعتنایی و به مردم پشت کند و وزرایش اگر اشتباهی کردند استیضاح نشوند و اگر استیضاح شدند، لج کند و دیگر وزیر به مجلس معرفی نکند؛ آیا رییس‌جمهور قوی و مقتدر خدای ناکرده از نظر ایشان یعنی کسی که بتواند با ملت، رهبر و با خدا لج‌بازی کند و حکومت الهی را آنگونه بی‌اعتنایی کرده و دیکتاتوری بوجود آورد. آیا یک رییس‌جمهور مقتدر یعنی اینکه دست یک عنصر مرموزی را در کنار خودش بگیرد و با دهن‌کجی به ملت همیشه او را در کنار خودش بنشاند؟و یا اینکه از بیت‌المال مبالغی هنگفت را دست یک عنصر ناباب دهد که آنقدر ریخت و پاش و کلاش پروری کند؟

وی سوال کرد: چرا اینقدر هول شده‌اند و چرا اینقدر خودشان را گم کرده‌اند چرا اینقدر بی‌ظرفیت و کم جنبه هستند که تا به قدرت رسیده‌اند، قانون هیچ، رهبری هیچ مجلس هیچ، حکومت اسلامی و ولی‌فقیه هیچ. اینکه نه با نظام اسلامی سازگار است و نه ملت هوشیار و آگاه اجازه می‌دهند که چنین حکومت بر سر کار بیاید چگونه ممکن است این ملت علی‌رغم آن همه مبارزات و فداکاری‌هایی که داشته است اجازه بدهد یک کسی در راس قدرت به نام رییس‌جمهور باشد و به مجلس و به رهبری بی‌اعتنا باشد؛ آیا امکان دارد چنین حکمرانی را ملت بپذیرد؟

رییس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی تاکید کرد: اینجا نقش رهبری معلوم می‌شود شما حساب کنید اگر مقام معظم رهبری در این شرایط در صحنه نبودند و این مملکت را نجات نداده بودند و دست عناصر مرموز را قطع نکرده بودند و اجازه می‌دادند به حریم انقلاب و اسلام تجاوز شود، چه وضعی پیش می‌آمد و چه حکومت دیکتاتوری در مملکت بوجود می‌آمد. اینجاست که اهمیت نقش ولی فقیه مشخص می‌شود.

حجت السلام روحانی تصریح کرد: این باند که امروز در کشور ما بازیگر صحنه شده و پشت چهره رییس‌جمهور مخفی شده است، اینها اگر فرصتی بیابند و قدرتی به هم بزنند، دیکتاتوری به وجود می‌آورند که تمام چکمه‌پوشان خون‌آشام دنیا را روسفید می‌کنند. با سحر و افسون و یک سلسله رمال‌بازی می‌خواهند اسلام را بدنام کنند. چقدر این جمله امام(ره) جالب است که هشدار دادند که مواظب باشید انجمن حجتیه دست و پای شما را نشکند.

وی یادآور شد: من در ۱۳ اسفند ۸۸ در مصاحبه‌ایی با یکی از خبرگزاری‌ها که وابسته به عناصر مرموز و باند کذایی بود، آنجا هشدار دادم که حضور عنصری مرموز به نام مشایی که گفته می‌شود پیشینه حجتیه‌ایی دارد، پایه‌های مردمی رییس‌جمهور را سست می‌کند ولی متاسفانه آن خبرگزاری این جمله مرا منتشر نکرد ولی ما آن را روی سایت بنیاد تاریخ‌پژوهی گذاشتیم. ولی می‌بینیم این باند چگونه با یک سلسله پشت هم اندازی و حقه‌بازی و دم از امام زمان زدن و اسلام ایرانی تلاش می‌کنند مسیر انقلاب و اسلام را به انحراف و بیراهه می‌کشانند.

رییس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی نقش ولی فقیه در چنین جاهایی ظاهر می‌شود و در جلوگیری از دیکتاتوری، پیش‌گیری از باندبازی و جلوگیری از اینکه یک فرد مطلق‌العنان و مهار گسیخته هر کاری که دلش می‌خواهد، انجام دهد. مقام معظم رهبری دست رد بر سینه نامحرمان می‌زند و اجازه نمی‌دهند عناصری که به انقلاب و اسلام ایمان ندارند با یک سلسله پشت‌ هم‌اندازی و فریبکاری انقلاب را از مسیر خویش منحرف کنند و دشمن هم نشناخته که نقش مقام معظم رهبری در این مقطع چقدر جدی و عظیم است لذا با همه قدرت لبه تیز دشنه را متوجه اصل ولایت و مقام معظم رهبری کرده‌اند که بتوانند به نقشه‌های خودشان جامه عمل بپوشانند.

روحانی گفت: ما با یک چنین مصیبت‌هایی مواجه هستیم. حالا کسانی که اعتراض دارند چرا در ایران نتوانستیم حکومت عدل علی(ع)را پیاده کنید آیا حکومت عدل علی(ع) با این نفسانیات و خودخواهی‌ها می‌شود. هر کسی که به قدرت می‌رسید یا از اول به اسلام و انقلاب امام و رهبری و ولایت فقیه ایمان ندارد؛ همچون بنی‌صدر و بعضی از دولت‌های قبل و یا اگر هم ایمان دارد می‌بینیم وقتی که به قدرت می‌رسد خودش را گم می‌کند و به یک دفعه فکر می‌کند در یک مقامی قرار دارد که همه قدرت‌های الهی و زمینی باید پیرو او باشند.

وی افزود: ما آن روزی می‌توانیم امید داشته باشیم که حکومت الهی تحقق پیدا کند که این نفسانیات کنار برود. چقدر این جمله حضرت امام در مبارزه با نفس یا جهاد اکبر عظیم است. می‌فرماید "خدا نکند قبل از اینکه شما خودتان را اصلاح کنید جامعه به شما روی بیاورد که جز بدبختی چیزی به همراه ندارد. "

روحانی در پایان تأکید کرد: امروز رهبری ما تنهاست در مقابل این همه تهاجمات تنهاست و من امیدوارم که خداوند به ما توفیق دهد در مرحله اول بتوانیم خودمان را از نفسانیات دور کنیم و اصلاح شویم؛ مساله عاقبت به خیری خیلی مهم است و به این سادگی برای هر کسی تحقق پیدا نمی‌کند. باید سعی کنیم در زندگی از لج‌بازی و خودرأیی و کیش شخصیت بپرهیزیم که در این صورت شاید بتوانیم اگر روزی به قدرتی هم رسیدیم خودمان را نجات دهیم و گر نه برای همه ما این خطرها وجود دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد