9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

حدادعادل: 9دی واکنش مردم به راکبین فتنه و مواضع دوپهلو بود

خبرگزاری فارس: نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه بصیرت تنها راه درون‌رفت از فتنه و گرفتاری‌های آن است گفت: حماسه 9 دی واکنش مردم به مواضع دوپهلو و راکبین فتنه بود.
خبرگزاری فارس: حدادعادل: 9دی واکنش مردم به راکبین فتنه و مواضع دوپهلو بود

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، غلامعلی حدادعادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در همایش سراسری حماسه 9 دی که با همت بسیج اساتید صبح روز گذشته (پنجشنبه) در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد طی سخنانی گفت: پاسداشت 9 دی احترام به ملتی است که بصیرت خود را به موقع نشان داده و با خروش خود اقیانوس مواج سیاسی و انقلابی کشور را از آلودگی‌ها پاک کردند.

وی با بیان اینکه 9 دی فریاد خروشان ملتی بود که چندین ماه انقلاب خود را در خطر می‌دید، خاطرنشان کرد: مردمی که در بعد از انتخابات در نماز جمعه رهبری حاضر شدند و با نظم و آرامش به خانه برگشتند همان مردمی بودند که با خروش خود 9 دی را خلق کردند، تاکید کرد: مردم در 9 دی به صورت خودش و تنها با اعلام شورای هماهنگی به صحنه آمدند تا حرف دلشان را به زبان بیاورند. 

حدادعادل با تاکید بر اینکه حوادث بعد از انقلاب مصداق فتنه بود، و رهبر معظم انقلاب اوصاف فتنه را برشمرده است، افزود: فتنه از ویژگی‌های دوران حضرت امیرالمومنین است آن حضرت در نهج‌البلاغه فتنه را تعریف و تبیین کرده است.

وی فتنه را یک گرفتاری و بلوای اجتماعی سیاسی که از روشنی و وضوح لازم برخوردار نیست و فضای آن غبار‌آلود است توصیف کرد و گفت: در فتنه تمایز دوست از دشمن سخت است چرا که حق و باطل به یکدیگر آمیخته شده‌اند وقتی غبار فتنه برخیزد تشخیص حق از باطل آسان نخواهد بود.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بصیرت را تنها عامل و راه برون‌رفت از فتنه و گرفتاری‌های آن دانست و با بیان اینکه فتنه و بصیرت دو تعبیر قرآنی است گفت: فتنه و بصیرت در مقابل یکدیگر تعریف شده‌اند هر کس بصیرت داشته باشد می‌تواند از فتنه سالم بیرون بیاید. 

حدادعادل با بیان اینکه خیلی‌ها در بصر هستند اما بصیرت ندارند، بینا هستند اما بینش ندارند افزود: کسی که بصیرت دارد می‌تواند باطن را از ظاهر تشخیص بدهد تا فریب ظاهر را نخورد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انسان بابصیرت می‌تواند پشت صحنه‌ها را درک کند و بفهمد که کارگردان ماجراها کیست گفت: بصیرت ژرف‌نگری در باطن افراد و مخالف ظاهرنگری است.

وی با بیان اینکه در فتنه 88 علائق و قرائن زیادی وجود داشت تا خردمندان بتوانند وجود فتنه را درک کنند گفت: باید این سوال را مطرح کرد آیا فتنه 88 رقابت انتخاباتی بود، رقابت دو نامزد برای ریاست جمهوری بود کسی که بصیرت نداشته باشد نمی‌تواند پشت صحنه ماجرا را درک کند. 

وی با بیان اینکه افراد بابصیرت در فتنه 88 متوجه شدند که دعوا بر سر جمهوری اسلامی، حکومت اسلامی و ولایت فقیه است تصریح کرد: بیانیه‌هایی که طرف فتنه صادر می‌کرد قرائن محکمی برای بابصیرت‌ها بود. آنها در اولین بیانیه خود که در اواخر اسفند منتشر شد بوی فتنه را می‌داد و کسانی که جریانهای سیاسی در ایران آشنا بودند این بو را استشمام کردند. 

وی افزود: در این بیانیه فتنه‌گران بدون آنکه یک بار به رهبری 20 ساله مقام معظم رهبری اشاره کردند یکسره دم از امام راحل(ره) زده بودند که این سخن به گوش ما آشنا بود؛ ما جریانهای طرفدار سکولاریزم و مخالفان حکومت دینی را در مجلس ششم دیده بودیم شگرد کار آنها این بود که به امام متوسل شوند تا از امام حاضر تمرد کنند. 

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه مجلس ششمی‌ها خون به دل امام کردند گفت: آقایی که در کنفرانس برلین گفته بود افکار امام باید به موزه سپرده شود که در ایران مدتی زندانی بود و حالا هم در آمریکا است و خود را از اعضای جریان فتنه می‌داند در مجلس ششم نطق می‌کرد در حالی که اکثریت مجلس از این آقا حمایت یا سکوت می‌کردند.

حداد عادل با اشاره به حوادث قبل از انتخابات مجلس هفتم گفت:روزی که شورای نگهبان براساس قانون اساسی عده‌ای از این آقایان را رد صلایت کرد، فردای آن روز آقایان بیانیه دادند و فریاد وام اماما سردادند؛ ما آن وقت گفتیم چطور شد شما چهار سال یاد امام نبودید آن روز که امام فلان آقا را عزل کرد شما از پشت‌بام به پشت‌بام حرکت می‌کردید و خودتان را به خانه آن آقا می‌رساندید و آن روزها یاد امام نبودید.

حداد عادل با بیان اینکه تمامی جریان‌هایی که از سال 76 تا 88 در مقابل آرمانهای امام ایستاده بودند در انتخابات 88 پست سر یکی از نامزدها ایستادند خاطرنشان کرد:‌ این جریانها از همه تشکیلات و امکانات خود برای حمایت از یکی از نامزدها استفاده کردند و مشخص بود که اینها دنبال چه مسائلی هستند اما متاسفانه برخی‌ها باز هم نفهمیدند چون بصیرت نداشتند.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه بی‌تقوایی عامل اصلی بی‌بصیرتی است اظهار داشت: چه معنادارد کسی که خود را خط امامی می‌داند در تلویزیون اظهارات نادرستی را مطرح کند حتی یک دانش آموز دبستانی هم متوجه فساد در حرف این آقا بود اما باز هم برخی‌ها متوجه نبودند.

وی افزود: فتنه‌گران از همان روزهای پرشور انتخابات آتش فتنه را تهیه کرده بودند آنها قبل از انتخابات گفتند اگر فلانی رئیس جمهور نشد حامیانش به خیابانها بریزند. سوال ما این است این منطق در کجای دنیا مورد قبول است که کسی بگوید اگر من رئیس جمهور نشدم حتما تقلب شده است.

حداد عادل با اشاره به مصاحبه با یکی از سران فتنه با مجله تایمز گفت:خبرنگار خارجی از این آقا سوال می‌کند با توجه به اینکه مسائل امنیتی و نظامی در اختیار رهبری است شما چطور می‌خواهید برنامه‌هایتان را به پیش ببرید که این آقا به جای این که بگوید در کشور ما قانون حاکم است می گوید نهضت همچنان ادامه دارد. 

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به تشکیل کمیته‌هایی برای بررسی اعتراض نامزدهای انتخاباتی 88 افزود: مقام معظم رهبری نمایندگان نامزدها را دعوت کردند و به آنها فرمودند که اعتراضات خود را از طریق قانونی پیگیری کنید و من تضمین می‌دهم که به اعتراضات شما رسیدگی شود و این آقایان نفهمیدند و از حامیانشان خواستند تا اتوبوسها و بانکها را آتش بزنند؛ کمیته‌ای متشکل از اشخاص متعدد با صلاحیت مختلف برای رسیدگی به اعتراضات تشکیل شد و با این افراد دیدار کرد و از آنها خواست اسناد خود را ارائه کنند که این افراد هیچگاه همکاری نکردند.

وی با بیان اینکه موضع‌گیری رسانه‌های بیگانه و بی‌بی‌سی سلطنت‌طلب برای برخی افراد بی‌بصیرت کافی نبود ادامه داد:‌در روز قدس عده‌ای بطری آب در دست و سیگار بر لب شعار نه غزه و نه لبنان سر دادند اما باز هم این اتفاقات برای افراد بی‌بصیرت کافی نبود.

حدادعادل با طرح این سوال که آیا بعد از روز قدس باطنی بود که ظاهر نشده باشد خطاب به کسانی که آن را بی‌بصیرت می‌خواند گفت:‌ وقتی مردم دیدند عده‌ای سکوت می‌کنند و عده‌ای حمایت خودشان به صحنه آمدند و حماسه 9 دی را خلق کردند.

وی افزود: فتنه‌گران تصور می‌کردند که باید برای براندازی حوادثی که قبل از انقلاب رخ داده را تکرار کنند بر همین اساس برای تکرار تظاهرات مردمی در تاسوعا و عاشورای 57، اغتشاش عاشورای 88 را به راه انداختند. 

وی با بیان اینکه برخی مواضع دو پهلو و سکوت در مقابل فتنه کاسه صبر مردم را لبریز کرده بود گفت: مردم برای حضور در صحنه تصمیم خود را گرفته بودند و تنها ساعت حضور را نمی‌دانستند که با اعلام شورای هماهنگی به خیابانها ریختند و در پاسخ به این‌عمار رهبری فریاد زدند: ما همه عمار توئیم خامنه‌ای.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان گفت: پرچمی که به دست امام راحل بوده و اکنون در اختیار مقام معظم رهبری است با همت و هوشیاری مردم به حضرت مهدی(عج) که صاحب اصلی انقلاب است برسد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد