9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

یادداشت/ مهدی فضائلی
ضعف‌ها و قوت‌های احمدی‌نژاد

انتخاب رئیس جمهوری برخوردار از قوت‌ها و امتیازات گرانسنگ این دولت و به دور از ضعف‌ها و اشکالات مهم آن در کنار توان اجرایی و مدیریتی بالا، نوید‌بخش پیشرفت و برداشتن گام‌های بلند به سوی تعالی و تکامل خواهد بود.

خبرگزاری فارس: ضعف‌ها و قوت‌های احمدی‌نژاد

بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در روز اول فروردین سال جاری در حرم رضوی مبنی بر اینکه : «آنچه ما برای رئیس جمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهایی که وجود دارد»، هم باب گفت‌وگو درباره نقاط ضعف و قوت دکتر محمود احمدی‌نژاد را جدی‌تر از قبل گشود و هم فتح بابی شد برای دستیابی به ویژگی‌های رئیس جمهور مطلوب در انتخابات پیش‌رو و یافتن فردی از میان نامزدهای ریاست جمهوری که بیشترین انطباق را با این ویژگی‌ها داشته باشد. بحثی که فارغ از تعلقات حزبی و گروهی می‌تواند برای رسیدن به نامزد اصلح راهگشا باشد.

با ابتناء بر فرمایشات رهبر انقلاب و همچنین ارزیابی و نگاه توأم با انصاف می‌توانیم فهرست زیر را به عنوان ویژگی‌های مثبت و نقاط قوت احمدی‌نژاد ارائه کنیم.

1- انطباق شعارها و اهداف مطرح شده با مبانی انقلاب و امام راحل

2- تأکید بر عدالت به معنای نفی تبعیض، توجه به نیازهای طبقات محروم و مبارزه با فساد

3- اعاده عزت ملی و استقلال حقیقی

4- شجاعت در برابر دشمن و عدم انفعال در برابر استکبار

5- قدرت تصمیم‌گیری و روحیه تحول‌گرایی، نوآوری و اصلاح

6- پرتلاش، پرکار و خستگی ناپذیر

7- ساده‌زیستی و از جنس مردم بودن

8- پایبندی به خدمت

9- تحول مدیریتی، شکستن حلقه مدیران سنتی و کشف و معرفی ظرفیت‌های جدید مدیریتی

رهبر انقلاب اسلامی در مورد یکی از ویژگی‌ها یعنی اعتزاز به اسلام و انقلاب در مورد دولت نهم چنین می‌فرمایند: «این دولت در تعاملات جهانی، وفاداری به گفتمان انقلاب را افتخار خود می‌داند و روند بسیار خطرناک غرب‌زدگی و گرایش‌های سکولاریستی را که متأسفانه در حال نفوذ در بدنه مدیریتی کشور بود، سد کرده است».

این ویژگی‌ها که هر یک در جای خود ارزشی بسیار داشته و دارد پس از شانزده سال حاکم شدن جریان مدیریتی بی‌اعتقاد یا ضعیف نسبت به این موارد در دو دولت سازندگی و اصلاحات، فضای جدیدی را در کشور حاکم ساخت و امید به تجدید و احیای ارزش‌های انقلاب را در آحاد جامعه، خصوصاً طبقات مستضعف که پشتوانه حقیقی نظام و انقلاب به شمار می‌روند زنده کرد و به عبارتی انقلاب را به مسیر گذشته بازگرداند.

رهبر انقلاب اسلامی در مورد یکی از این ویژگی‌ها یعنی اعتزاز به اسلام و انقلاب در مورد دولت نهم چنین می‌فرمایند: «این دولت در تعاملات جهانی، وفاداری به گفتمان انقلاب را افتخار خود می‌داند و روند بسیار خطرناک غرب‌زدگی و گرایش‌های سکولاریستی را که متأسفانه در حال نفوذ در بدنه مدیریتی کشور بود، سد کرده است». برخورداری رئیس جمهور و به تبع او دولت از این ویژگی‌ها منجر به حمایت ویژه رهبری و نیروهای انقلاب از دکتر احمدی‌نژاد و دولت او شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار هفته دولت در سال 87 در این باره چنین فرمودند: «حمایت از دولت‌ها مشی حضرت امام و رهبری بوده است و قوه مجریه بار عمده مدیریت کشور را برعهده دارد و به همین علت دولت‌های قبلی نیز مورد حمایت بوده‌اند؛ اما خصوصیات دولت فعلی باعث می‌شود که حمایت گرمتری از آن بشود و دلگرمی بیشتری درباره اقدامات آن وجود داشته باشد».

در همین جا باید این نکته را مطرح کرد که اکثر قریب به اتفاق مخالفین داخلی احمدی‌نژاد برخلاف زیاده‌گویی‌ها و زبان درازی‌های امروزشان نه به خاطر نقاط ضعف او که بتدریج بوجود آمد یا بروز کرد بلکه بخاطر همین نقاط قوت و یا از بین رفتن منافعشان و یا از روی حسادت از ابتدا با او بنای ناسازگاری و کینه‌ورزی گذاشتند و حتی با دشمنان نظام در این باره همسو شدند.

البته احمدی‌نژاد روزهای نخست و حتی دوره اول، بتدریج و خصوصاً در دور دوم ریاست جمهوری تغییر کرد و به ضعف‌ها و عیوبی مبتلا شد که نه تنها مردم بلکه بسیاری از همراهان و دوستان نزدیکش را نیز از دست داد و عنایت‌های ویژه رهبری هم جایش را با تذکر و توبیخ و هشدار عوض کرد.

ناگفته نماند که رهبر فرزانه و دوراندیش انقلاب از همان سالهای نخست صدارت احمدی‌نژاد در کنار تأکید بر نقاط مثبت و امتیازات او،‌ اشکالات و ضعف‌های او و دولتش را بصورت ضمنی و گاه صریح متذکر می‌شدند. ایشان در همان دیدار هفته دولت سال 87 که به «حمایت گرمتر» خود از دولت اشاره کردند تصریح فرمودند: «حمایت از دولت به معنای چشم بستن بر ضعف‌های آن نیست».

احمدی‌نژاد روزهای نخست و حتی دوره اول، بتدریج و خصوصاً در دور دوم ریاست جمهوری تغییر کرد و به ضعف‌ها و عیوبی مبتلا شد که نه تنها مردم بلکه بسیاری از همراهان و دوستان نزدیکش را نیز از دست داد و عنایت‌های ویژه رهبری هم جایش را با تذکر و توبیخ و هشدار عوض کرد.

مطالعه فرمایشات رهبری بخصوص در دیدارهایی که به مناسبت هفته دولت با دولتمردان دولت نهم و دهم داشته‌اند به علاوه دقت و تأمل در رفتار احمدی‌نژاد فهرست زیر را از نقاط ضعف یا اشکالات وارد بر احمدی‌نژاد مقابل ما قرار می‌دهد. اشکالاتی که بعضاً برخی نقاط قوت پیش گفته را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

1- فاصله گرفتن از برخی شعارها و اهداف مطرح شده بر اساس مبانی انقلاب و امام راحل مانند ولایت فقیه

2- پر رنگ کردن ادبیات دینی و امام زمانی (عج) بدون برخورداری از مابه ازای واقعی

3- استثنا قائل شدن در مبارزه با فساد و ایجاد خط قرمز در مورد برخی اطرافیان خود که متهم به فساد شدند

4- غفلت از معیارهای اسلامی (عقلانیت ـ ارزش‌ها) در عزل و نصب برخی مدیران

5- ابتلا به غرور و خودمحوری و رو برگرداندن از انتقادات ناصحانه دوستان

6- عدم تعامل با قوا

7- عدم تعامل با نخبگان همفکر و با اخلاص

8- ضعف کارشناسی در برخی موارد و عدم استفاده از ظرفیت مدیریت کشور

9- دامن زدن به مطالبات بدون توجه به مقدورات کشور

10- حاشیه‌سازی‌های پرهزینه و کم فایده از قبیل تأکید بر ایرانی‌گری، ماجرای رئیس سازمان تأمین اجتماعی و ...

11- عدم توجه به سند چشم‌انداز و اجرای اصل 44

12- ضعف در قانون‌گرایی

13- زیر پا گذاشتن اخلاق برای از دور خارج کردن رقبا

14- نفی گذشته و خدمات انجام شده در دوره‌های قبل

شایان ذکر اینکه برخی موارد فوق مانند پرهیز از غرور و شرح صدر در برابر انتقادات،‌ تعامل با قوا، تعامل با نخبگان، تأکید بر کار کارشناسی، توجه به سند چشم‌انداز و اصل 44 و تمکین در برابر قانون بارها از سوی رهبر انقلاب بصورت علنی تذکر داده شده و مورد تأکید قرار گرفته است.انتخاب رئیس جمهوری برخوردار از قوت‌ها و امتیازات گرانسنگ گفته شده و به دور از ضعف‌ها و اشکالات مهم فوق‌الذکر در کنار توان اجرایی و مدیریتی بالا، نوید‌بخش پیشرفت و برداشتن گام‌های بلند به سوی تعالی و تکامل خواهد بود؛ انشاءا...

به‌یادماندنی‌ترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۱ انتخاب شد

به‌یادماندنی‌ترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۱ انتخاب شد

به‌یادماندنی‌ترین جمله حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سال ۱۳۹۱ از نظر کاربران پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی انتخاب شد.

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در روزهای پایانی اسفندماه ۹۱ برای سومین سال پیاپی از کاربران خود خواست تا نظرشان را دربارهٔ مهم‌ترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله رهبر انقلاب در سال از طریق پیامک و ارسال کامنت ابراز نمایند.
در پایانِ این نظرسنجی که تا روز ۱۴ فروردین ۹۲ ادامه داشت و بیش از چهارده هزار نفر در آن شرکت کردند، جمله "من انقلابی‌ام" مربوط به «پاسخ رهبر انقلاب به پیشنهاد مذاکره آمریکایی‌ها» که در نوزدهم بهمن‌ماه سال گذشته ایراد شده بود به عنوان مهم‌ترین و محبوب‌ترین جمله انتخاب شد.
همچنین جملات "بنده فعلا‌ً نصیحت میکنم" درباره حوادث مجلس شورای اسلامی، و جملات مربوط به موضوع «اختلاف بین مسئولین» و «پاسخ به تهدید دشمنان» در جایگاه بعدی قرار گرفتند.

چهار جمله‌ی محبوب کاربران به شرح زیر است:
رتبه از نظر کاربرانموضوع جملهجمله‌ی به‌یادماندنی سال ۱۳۹۱
۱بحث مذاکره با آمریکامن دیپلمات نیستم، من انقلابى‌ام، حرف را صریح و صادقانه میگویم. دیپلمات یک کلمه‌اى را میگوید، معناى دیگرى را اراده میکند. ما صریح و صادقانه حرف خودمان را میزنیم؛ ما قاطع و جازم حرف خودمان را میزنیم.
۱۳۹۱/۱۱/۱۹ دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش
۲قضیه‌ی نامناسب در مجلس شورای اسلامیبه استناد متهم کردن یک نفر، انسان بیاید دیگران را، مجلس را، قوه‌ى قضائیه را متهم کند؛ این کار درست نیست، این کار غلط است. بنده فعلاً نصیحت میکنم. این کار، کار شایسته‌اى براى نظام جمهورى اسلامى نیست.
۱۳۹۱/۱۱/۲۸ بیانات در دیدار مردم آذربایجان
۳اختلاف بین مسئولیناختلافات را نباید علنى کرد؛ اختلافات را نباید به مردم کشاند؛ احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. از امروز تا روز انتخابات، هر کسى احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده.
۱۳۹۱/۸/۱۰ بیانات در دیدار دانش‌آموزان‌ و دانشجویان
۴پاسخ به تهدیدات دشمنانما سلاح اتمى نداریم، سلاح اتمى هم نخواهیم ساخت، اما در مقابل تهاجم دشمنان - چه آمریکا و چه رژیم صهیونیستى - براى دفاع از خودمان، در همان سطحى که دشمن حمله کند، به آنها حمله خواهیم کرد.
۱۳۹۱/۱/۱ بیانات در حرم رضوی در آغاز سال ۹۱
 
سال گذشته نیز مخاطبان سایت در نظرسنجی مشابهی، جمله «پشتیبانی علنی ایران از هرگونه مبارزه علیه اسرائیل» که در نماز جمعه ۱۴ بهمن‌ماه ۹۰ ایراد شده بود را به عنوان جملهٔ به‌یادماندنی سال ۱۳۹۰ انتخاب کردند: «ما در قضایاى ضدیت با اسرائیل دخالت کردیم؛ نتیجه‌اش هم پیروزى جنگ سى و سه روزه و پیروزى جنگ بیست و دو روزه بود. بعد از این هم هر جا هر ملتى، هر گروهى با رژیم صهیونیستى مبارزه کند، مقابله کند، ما پشت سرش هستیم و کمکش می‌کنیم و هیچ ابائى هم از گفتن این حرف نداریم.»
در سال ۸۹ نیز مردم جمله «واکسینه‌شدن کشور در فتنه ۸۸» را به عنوان جملهٔ به‌یادماندنی سال ۱۳۸۹ انتخاب کردند.

دانلود کنید: website X۵ Evolution، وب سایت ساز قوی 

نرم افزار - یکی از نرم افزارهای قوی برای ساخت وب سایت را در اختیار خواهید داشت.

ایکس فایو، هم می سازد و هم به طور خودکار صفحات ساخته شده را روی سرور پابلیش می کند.
این برنامه در 5 گام به صورت ویزارد، سایت دلخواه شما را می سازد. به جای دادن پول به سایتهای آماده از انی نرم افزار بهره مند شوید تا سایت دلخواهتان ساخته شود.
نیازی به مهارتهای برنامه نویسی هم نیست. برای ساخت صفحات از روی تمپلیت های آماده فقط کافی است درگ و دراپ کنید و آبجکتها را داخل کاردهای گفته شده بیندازید.
حجم برنامه 429 مگابایت است و به صورت چند زبانه کار می کند.
روی ویندوز کار کرده و برای دانلود می توانید اینجا و اینجا و اینجا را کلیک کنید.
برخی فیچرهای این نرم افزار عبارتند از:
Powerful Website Features
• Webshop with credit card payments
• Blog with Podcast and Videocast
• Internal website search
• E-mail forms with anti-spam filters
• News and RSS Feed
• Web 2.0 ready
• Video, Sound and Flash Animations
• Embedded content
• Members' areas with login and password
• Multi-language websites
 

حاشیه‌های همایش انتخاباتی حسن روحانی

گردهمایی حامیان حسن روحانی روحانی تحت عنوان همایش دعوت از وی برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری روز گذشته در مجتمع آدینه تهران برگزار شد.
خبرگزاری فارس: تکرار/ حاشیه‌های همایش انتخاباتی حسن روحانی

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نخستین گردهمایی حامیان حسن روحانی تحت عنوان همایش دعوت از وی برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم صبح پنج شنبه در مجتمع آدینه در شمال غرب تهران برگزار شد.

این همایش حاشیه‌هایی داشت که برخی از آنها در پی می‌آید:

*مجتمع آدینه از مجتمع‌های نوساز و بسیار شیک منطقه شمال غرب تهران است که البته درباره مالکیت آن روایتهای مختلفی وجود دارد و به یکی از مراکز مهم تجمع سیاسیون اصولگرا و اصلاح‌طلب در آستانه انتخابات تبدیل شده است.

*مهمانان همایش دعوت از روحانی در بدو ورود به خیابان شقایق منشعب از بزرگراه آبشناسان با خودروهای گرانقیمتی مواجه شدند که روی آنها آدرس محل برگزاری «همایش حامیان دکتر روحانی» نصب شده بود.

*قرار بود همایش انتخاباتی روحانی ساعت 9 صبح آغاز شود اما به دلیل نامعلومی که مجری برنامه به آن اشاره نکرد، با تاخیر 45 دقیقه‌ای آغاز شد.

*در بدو ورود به مجتمع و سالن اصلی آن با پلاکاردهای بزرگی مواجه شدیم که تصویر روحانی و شعار انتخاباتی وی که موید خبر دو روز پیش فارس بود، حک شده بود: دولت تدبیر و امید با دکتر روحانی.

*مراسم با قرائت قرآن توسط منصور قصری‌زاده آغاز شد و اجرای برنامه را نیز غفاری از مجریان کهنه‌کار تلویزیون که البته مدتی نیز مسئول روابط عمومی شهرداری تهران در زمان غلامحسین کرباسچی بود، بر عهده داشت.

*حضور فاطمه و یاسر هاشمی فرزندان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در این همایش بیش از هر چیز دیگری نظر خبرنگاران را به خود جلب کرده بود.

بحث خبرنگاران شد، جالب است بدانید که حضور چشمگیر آنها به ویژه خبرنگاران رسانه‌های خارجی خودش از حاشیه‌های غالب بر متن همایش انتخاباتی روحانی بود.

*در این مراسم گفته شد که هموطنانمان از قومیت‌ها و طوایف مختلف حضور دارند که البته در این میان سهم خوزستانی‌ها با لباس‌های محلی بیش از بقیه بود.

*برخی مدیران مترو در زمان مدیریت محسن هاشمی رفسنجانی و همچنین چهره‌های نزدیک به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله محمدحسن غفوری فرد از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

در این میان البته حضور فریدون جیرانی کارگردان و منتقد سینما برای حضار جالب توجه بود که برخی از آن به عنوان آغاز فرایند تولید فیلم انتخاباتی روحانی تعبیر می‌کردند.

*علاوه بر روحانیون نزدیک به هاشمی همچون علی عسگری و سیدمحمود علوی و تعدادی از طلاب، علی یونسی وزیر اطلاعات خاتمی، محمد علی زم رئیس سابق حوزه هنری، ذاکری و  اشرفی اصفهانی از چهره‌های نزدیک به کروبی و خاتمی و شهیدی باجناق ناطق نوری که مدتی نیز سرپرستی بازرسی ویژه ریاست جمهوری دولت احمدی‌نژاد را بر عهده داشت، در همایش حضور داشتند.

*در بدو ورود به مراسم به مهمانان کتابچه زندگینامه حسن روحانی که شامل سوابق و کارنامه وی در طول انقلاب و همچنین تصاویر او و نظرات بزرگان نظام درباره این نامزد ریاست جمهوری بود اهدا شد.

*همچنین نشریه‌ای چهار برگی تحت عنوان «سرو» از سوی ستاد جوانان و دانشجویان حامی روحانی به پیوست یک نسخه از روزنامه عصر اقتصاد که صفحه اول آن به معرفی روحانی اختصاص داشت در مراسم توزیع شد.

در این ویژه‌نامه که بالای آن عبارت «تنها سرو می‌داند که در زمستان چه گذشته است» حک شده، علاوه بر انتشار مطلبی تحت عنوان «همه چیز درباره دکتر روحانی» دیدگاه‌ها و برنامه‌های وی نیز تبیین شده است.

*مهمانان هنگام ورود به سالن همایش با پلاکاردی مواجه می‌شدند که روی آن از طرف حزب اعتدال و توسعه عبارت «به استقبال شیخ حماسه‌آفرین آمده‌ایم» نوشته شده بود.

*هنگام ورود حسن روحانی به سالن تعداد انگشت‌شماری از حاضران با کف‌زدن از وی استقبال کردند که بلافاصله با صلوات حضار مجبور به سکوت شدند.

*پس از قرائت قرآن کریم حجت‌الاسلام رستگاری در همان آغاز جلسه، فضا را معطر از نام حضرت فاطمه زهرا (س) کرد و به مناسبت ایام فاطمیه به ذکر مناقب و مصائب آن حضرت پرداخت.

وی در انتهای سخنانش ابراز امیدواری کرد حسن روحانی به تبعیت از علی (ع) و فاطمه زهرا (س) مجاهدانه از حریم قرآن و اسلام و میراث شهدا و امام امت سرسختانه دفاع کند و از حضرت زهرا (س) استعانت خواست وی را در این راه مهم مدد دهد.

*محمدرضا نعمت‌زاده رئیس ستاد انتخابات روحانی و محمدباقر نوبخت سخنگوی وی از جمله سخنرانان اصلی این مراسم بودند و روحانی نیز پس از آنها در جمع حامیانش درباره مهمترین مسائل روز و برنامه‌ها و شعارهایش سخنرانی کرد.

هنگامیکه روحانی در بخشی از سخنانش به انتقاد از دولت پرداخت و مسئولان دولت را مخاطب قرار داد که با چه حقی دست در جیب مردم می‌کنند و نصف پول آنها را برمی‌دارند و همچنان شعار می‌دهند یکی از حضار با صدای بلند فریاد زد ایول‌الله دکتر که این اقدام وی هم خنده حضار را در پی داشت و هم تشویق روحانی توسط آنها.

*روحانی در سخنانش از تشکیل دولت تدبیر و امید برای نجات اقتصاد ملی و تعامل سازنده با دنیا و احیای اخلاق در جامعه سخن گفت و وعده داد در صورت پیروزی در انتخابات منشور حقوق شهروندی را تدوین می‌کند.

وی هنگامیکه خواست شعار انتخاباتی خود را اعلام و دلیل انتخاب آن را تبیین کند به شعر مشهوری از یکی از بزرگان ادبیات ایران متوسل شد و گفت: مسلمانان مرا وقتی دلی بود/که با وی گفتمی گر مشکلی بود/به گردابی چو می‌افتادم از غم/به تدبیرش امید ساحلی بود.

روحانی سخنان خود را اینگونه تمام کرد: زنده باد اخلاق، زنده باد صداقت، زنده باد حقوق شهروندی، زنده باد اعتدال، زنده باد تدبیر و امید و زنده باد اسلام و ایران.

*پس از پایان رسمی همایش و خروج مهمانان از مجتمع آدینه مسئولان ستاد انتخابات روحانی پشت درهای بسته اقدام به برگزاری جلسه داخلی خود برای هماهنگی فعالیت‌های انتخاباتی روحانی کردند.

*از دیگر نکات جالب توجه در این مراسم عدم مصاحبه فرزندان هاشمی رفسنجانی با خبرنگاران و خروج فوری آنان از محل برگزاری همایش بود.