9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

9 دی 88

9 دی 88 سرآغاز فصلی نو در تاریخ معاصر ایران اسلامی

کاربرد چه کلماتی سبب رصد "ایمیل" شما می‌شود؟

کاربرد برخی واژه‌های خاص سبب می‌شود تا وزارت امنیت میهن آمریکا کلیه ایمیل‌ها و فعالیت‌های اینترنتی شما را تحت نظر بگیرد.
 
به گزارش مشرق، سند بدست‌آمده از وزارت امنیت میهن آمریکا (DHS) حاکی از این است که این وزارت کلیه شبکه‌های اجتماعی و ایمیل‌ها را تحت نظارت خود دارد. از همین رو، کاربرد برخی واژه‌های خاص توسط کاربران سبب می‌شود تا کلیه فعالیت‌های آنها در فضای مجازی و در صورت امکان در فضای واقعی تحت کنترل و رصد قرار بگیرد.

برخی از کلیدواژه‌هایی که کاربرد آنها سبب رصد ایمیل و فعالیت‌های شما توسط وزارت امنیت میهن آمریکا می‌شود در زیر آورده شده است. لازم به ذکر است که تنها کاربرد انگلیسی این واژگان باعث رصد شما نشده و به هر زبانی که آنها را استفاده کنید، ایمیل و فعالیت‌های شما کنترل می‌شود.

سازمان‌ها:

وزارت امنیت میهن آمریکا

آژانس مدیریت اضطراری فدرال

گارد ساحلی

محافظت گمرکی و مرزی

گشت مرزی

سرویس مخفی

مرکز عملیات‌های ملی

اف‌بی‌آی

تی‌اس‌ای

سازمان ملل ...

امنیت داخلی:

ترور

حمله

امنیت داخلی

رزمایش

پلیس

مقامات

مرگ و میر

گروگان

شلیک

بمب

تاسیسات ...

مسائل هسته‌ای:

هسته‌ای

سمی

شیمیایی

آزمایشگاه ملی

تاسیسات هسته‌ای

تهدید هسته‌ای

نشت

میکروبی

گاز

پودر ...

مسائل بهداشتی:

شیوع

ویروس

تخلیه

باکتری

مصمومیت غذایی

آنفلونزا

سمی

مرکز کنترل بیماری

مقاومت

واکسن

سازمان بهداشت جهانی ...

امنیت زیرساختی:

امنیت زیرساختی

فرودگاه

زیرساخت رایانه‌ای

زیرساخت ارتباطاتی

زیرساخت ملی

مترو

هواپیما

قطع برق

بندر

خطوط برق ...

خشونت مرزی:

خشونت

مواد مخدر

هروئین

ماری‌جوانا

مکزیک

سان دیگو

کلمبیا ...

تروریسم:

تروریسم

القاعده

ترور

حمله

عراق

افغانستان

ایران

پاکستان

سلاح متعارف

هدف

بمب کثیف

سلاح شیمیایی

سلاح میکروبی

حماس

حزب‌الله

جهاد

طالبان

عملیات انتحاری

یمن

سومالی

الشهاب

طرح

اسلامگرا

اصولگرا

ملی‌گرا

عضوگیری ...

آب و هوا/حادثه:

اضطراری

طوفان

سونامی

زمین‌لرزه

سیل

آتش‌سوزی جنگل

یخ

کمک

برف

حادثه

هشدار ...

امنیت سایبری:

امنیت سایبری

بات‌نت

ویروس

تروجان

مقر سایبری

2600

اسپمر

فیشینگ

حمله سایبری

ترور سایبری

هکر

چین

کرم

رسانه اجتماعی ...

10 واقعیتی که رسانه‌های امریکایی درباره ایران مخفی می‌کنند

روزنامه واشنگتن پست در مقاله ای با عنوان "قصور رسانه‌های خبری امریکا در بحث حمله نظامی به ایران" به قلم استفن والت Stephen M. Walt نوشت: «متأسفانه اصلی‌ترین شبکه‌های خبری باردیگر به وظیفه خطیر خبرنگاری خود عمل نکردند.  اگرچه قصور شبکه‌ها در این مورد به اندازه قصور واشنگتن پست و نیویورک تایمز که در جریان جنگ عراق در سال 2002 در خدمت تبلیغات دولت بوش بودند، فاحش بود اما به‌طور کلی پوشش رسانه‌ای ناامیدکننده بوده است.»

به گزارش رجانیوز، استفن والت می‌گوید، عملکرد ناصحیح رسانه‌ها را می‌توان در ده بند به‌شرح زیر عنوان کرد:

1. جنگ عنوان موضوع اصلی اخبار: رسانه های برجسته امریکا گزارش‌هایی جنجال آفرین در مورد قریب الوقوع بودن و اجتناب ناپذیر بودن جنگ انتشار داده‌اند. این مسئله مردم را متقاعد کرده که جنگ دیر یا زود اتفاق خواهد افتاد و مردم را نسبت به پیدا کردن جایگزین دیگری در مقابل جنگ دل‌سرد کرده است.

2. ادعای بی اساس در مورد برنامه (سلاح) هسته ای ایران: رسانه ها در پوشش جنگ ایران تمایل مکرر به اشاره به برنامه سلاح هسته ای ایران داشته‌اند، آن‌چنان‌که گویی این یک واقعیت محرز است. اگرچه سرویس های اطلاعاتی امریکا و آژانس بین المللی انرژی اتمی بر این باور هستند که ایران به برنامه هسته ای خود جهت نظامی نداده است.

3. متعصب بودن در قبال (رئیس جمهور) احمدی نژاد: بطور  معمول در مباحث مربوط به ایران خبرنگاران نقل قولهایی از رئیس جمهور وقت ایران مینمایند خصوصاً در مورد انکار هولوکاست و ترجمه اشتباه گفته معروف وی که اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود.  این موضوع به این دلیل مورد بحث قرار میگیرد تا عنوان گردد که رهبران ایران منطقی نیستند. درحالی که رهبری ایران (آیت الله) خامنه ای بارها و بارها اظهار داشته که سلاح هسته ای بر خلاف شرع اسلام است. حال که ما در مورد عقلانیت رهبران ایرانی صحبت می‌کنیم شاید ارزش داشته باشد، به این موضوع اشاره کنیم که رهبران ایران کم هوش نبودند که به بهانه‌ای به عراق حمله کرده و یک تریلیون دلار صرف جنگ غیرضروری کنند.

4. نادیده گرفتن ناتوانی های ایران: ایران در حال حاضر یک کشور قدرتمند نیست اگرچه دارای پتانسیل قابل توجهی است و میتواند تاثیر بسزائی بر جامعه بین الملل بگذارد. در پوشش رسانه ای آمریکا اغلب ایران بعنوان یک تهدید بزرگ به تصویر کشیده شده بدون اینکه هیچ تجزیه و تحلیل نظامی جدی از قابلیت های آن کشور ارائه دهند.

5. عدم پرسش این سوال که چرا ایران بمب اتم می‌خواهد: 9 قدرت اتمی جهان بدلیل قدرت بازدارندگی بمب اتم،آن را تولید کرده اند.  ایران دلایل خوبی برای نگرانی دارد زیرا از دو طرف توسط کشورهای اتمی محاصره شده  و تنها ابرقدرت جهان پایگاههای نظامی بسیاری در اطراف ایران ایجاد کرده و با ایران رابطه خصمانه دارد. سیاستمداران آمریکایی بارها و بارها خواستار تغییر رژیم در ایران شده و فعالیتهای مخفیانه‌ای در ایران انجام داده و ترور دانشمندان غیرنظامی ایران را محکوم نکرده اند.

6. عدم در نظر گرفتن اینکه چرا ایران ممکن است بمب اتم نخواهد: مقام معظم رهبری بارها گفته است که سلاح هسته ای بر خلاف قوانین اسلام است و او میتواند به این امر معتقد باشد. و اگر او خلاف واقع گفته باشد اقدامی خطرناک خواهد بود زیرا رژیم ایران بر اساس اصول اسلامی بنا شده است. این‌گونه مسائل پوشش بسیار کمی در رسانه ها دارند.

7. اغراق در مورد توانمندی‌های اسرائیل: نیروهای دفاعی اسرائیل توان و امکانات لازم جهت نابودی تاسیسات در فردو را ندارند زیرا اسرائیل بمب افکنی که بتواند بمبی بزرگ برای نفوذ در لایه های سنگی این سایت حمل کند، ندارد. و اگر نتوانند فردو را نابود کنند برنامه هسته ای ایران همچنان ادامه خواهد داشت و تنها دلیل حمله اسرائیل به ایران، وارد نمودن آمریکا به جنگ با ایران میباشد.  تمام شعارها در مورد حمله مستقیم اسرائیل به ایران فقط یک سراب است.

8. رسانه ها به سخنگوهای شایعه پراکن اجازه بازی با واقعیت ها را می‌دهند: زمانی که ریک سانتروم کاندیدای جمهوریخواه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ای بی سی گفت هیچ بازرسی در ایران نبوده است و میزبان برنامه،  دیوید گریگوری David Gregory این گفتار خطا را به چالش نکشید. در واقع، ایران احتمالاً بیشترین بازرسان را در تاریخ آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته است.  روزنامه نگاران و خبرنگاران نباید اجازه دهند که سیاستمداران و مقامات دولتی اظهارات خلاف واقع ابراز نمایند بدون آنکه مورد بازخواست قرار گیرند.

9. وضعیت انسانی: یکی از قصورهای عجیب و غریب از گزارشات در مورد جنگ، عدم بحث در مورد امکان کشته شدن تعداد بیشماری ازشهروندان ایرانی است.  به عنوان مثال، خطر واقعی از انتشار مواد رادیو اکتیو ویا سایر مواد شیمیائی سمی در منطقه وجود دارد  که تهدیدی جدی برای غیرنظامیان خواهد بود.  بحث در مورد قیمت نفت وجود دارد اما اینکه چگونه بسیاری از غیرنظامیان بی گناه ایرانی ممکن است در اثر این حملات جان خود را از دست بدهند، گزارش نمی‌شود  و این در حالیست که ما ادعا مینمائیم میخواهیم این افراد را از دست یک رژیم مذهبی آزاد کنیم.

10. آیا دیپلماسی کارآیی دارد: در بسیاری از پوشش‌های خبری پیشنهاد می‌شود که بعید است دیپلماسی کار کند، زیرا قبلاً امتحان شده و شکست خورده است. در تمام این دوران، غرب پیش شرط مذاکرات با ایران را توقف غنی سازی اعلام کرده است و این شرط به تنهایی موجب ساقط شدن دیپلماسی است. دیپلماسی هنوز امکان موفقیت دارد البته اگر بطور جدی تلاش کنیم.

90 جمله تاریخی مقام معظم رهبری در سال 90

 رهبر معظم انقلاب در سال 90 بیش از 60 سخنرانی داشتند که در هریک از آنها نکات مهمی را برای مردم و مسئولین مطرح کردند.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران؛ در این گزارش 90 جمله از کلیدی ترین جملاتی را که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود در سال 90 از فروردین تا مرداد به آنها توجه ویژه داشتند را در چهار بخش اقتصادی، فرهنگی، سیاست داخلی و سیاست خارجه برای شما گردآوری کرده ایم.

حوزه اقتصادی

1. این سال را "سال جهاد اقتصادی" نامگذاری می کنم و از همه مسئولان انتظار دارم در عرصه‌ی اقتصادی با حرکتِ جهاد گونه کار کنند.

 پیام نوروزى به مناسبت آغاز سال 1390 / "سال جهاد اقتصادی"

2. آنچه که من از مسئولین و از مردم عزیزمان توقع دارم، این است که جای تابلونویسی  شعار جهاد اقتصادی را بشنوند، باور کنند و دنبال کنند.

بیانات در حرم مطهر رضوی در آغاز سال 90

3. جهاد اقتصادى. یک حرکت عظیمى جلوى همت مسئولین کشور هست. هم مردم، هم مسئولین باید دست به دست هم بدهند، امسال این حرکت جهاد اقتصادى را شروع کنند. 

4. شعارهاى سال به معناى شروع این جریان است، نه اینکه مخصوص امسال است

بیانات در دیدار هزاران نفر از مردم استان فارس


5. بعضی روى قوه‌ى قضائیه فشار مى‌آورند که  اسامی مفسدین اقتصادی را افشاء کنید. هیچ لزومى ندارد افشاء کردن. در موارد شارع مقدس مشخصاً  خواسته است که مردم مجازات را ببینند، یا مجازات شونده را بشناسند؛ اینها موارد خاصى است، مال همه جا نیست. 

بیانات در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه

6. ما واقعاً حق نداریم افراد را به صرف گمان، متهم کنیم، مشهور کنیم؛ واقعاً جایز نیست؛ نه در سایت، نه در روزنامه، نه در تریبونهاى گوناگون. حیثیت افراد را باید حفظ کرد.

7. اگر جرمی جائى ثابت نشده باشد. ما هیچ حجتى نداریم که این را بگوئیم. حتّى جرمى که ثابت شد، اصل نباید بر افشاى آن جرم باشد. مگر آنجائى که خود نفس افشاء کردن، یک مصلحت بزرگى داشته باشد

بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان

8. ما در عرصه های گوناگون اقتصادی ، کشاورزی صنعتی و .... پیشرفتهاى خوبى داشتیم. خوب است که مردم اینها را از زبان مسئولان بخشهاى گوناگون غیردولتى بشنوند؛ این، مردم را امیدوار می کند.

9. سیاست استکبارى، زمین زدن ملت ایران و نظام جمهورى اسلامى از راه اقتصاد است. تحریمها گرچه بهانه‌اش مسئله‌ى انرژى هسته‌اى است، اما دروغ می گویند هدف تحریمها، فلج کردن اقتصادى است.

بیانات در دیدار فعالان بخش‌هاى اقتصادى‌ کشور


حوزه فرهنگی 

10. نظام آموزش و پرورش وارداتی ما توانائى لازم را براى تربیت نسلهاى گوناگون را ندارد  و برخاسته‌ى از نیازهاى درونى ما نیست.

11. تحول در نظام آموزش و پرورش باید بر اساس ایجاد یک الگوى مستقل ایرانى و برخاسته‌ى از معنویات و نیاز این کشور باشد؛ در واقع برخاسته‌ى از اسلام ناب، باشد.

12. هدف الگوى جدید تحول در آموزش و پرورش ،تربیت نیروى انسانىِ طراز جمهورى اسلامى است.                    

بیانات در دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور

13. یکى از مهمترین کارها در عرصه‌ى نظرى عدالت‌پژوهى است باید در دانشگاه یک دانشِ میان‌رشته‌اى  تعریف شود؛ بحث شود، روى آن به طور مستقل سرمایه‌گذارى شود.

بیانات در دومین نشست اندیشه‌هاى راهبردى

14. بحران زن در دنیا از دو مساله نگاه غلط و بد فهمیدن جایگاه و شان زن در جامعه و بدفهمیدن مسئله خانواده و بد عمل کردن در رفتارهای داخل خانواده است. که از غرب شروع شده و خیلى هم قدیمى و ریشه‌دار نیست.

15. ما در مسئله‌ى زن، از غرب طلبگاریم؛ ما مدعى غربیم.

16. غرب باید در قبال تحقیر و ظلم به زن جواب گو باشد. 

17. جمهورى اسلامى در مسئله‌ى زن باید به طور صریح و بدون هیچ مجامله، حرف خودش را  که اعتراض به نگاه غربى و این نامعادله‌ى ظالمانه‌ى غربى است بگوید. 

بیانات در دیدار جمعی از بانوان نخبه

18. رسانه‌ها متوجه باشند؛ بى‌دلیل گزارشهاى رسمى مسئولان برجسته‌ى نظام را زیر سؤال نبرند.

بیانات در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه

19. به گمان من یکى از بدترین و پرخسارت‌ترین تنبلى‌ها، تنبلى در خواندن کتاب است.

20. کتابخوانى باید در جامعه ترویج شود؛ و این کار بر عهده‌ى همه‌ى دستگاه‌هائى است که در این زمینه مسئولند؛ از مدارس ابتدائى بگیرید تا دستگاه‌هاى ارتباط‌جمعى، تا صدا و سیما، تا وسائل تبلیغاتى گوناگون.

21. در تولید کتاب  به نیازها و خلأهاى جامعه نگاه کنند؛ خلأهاى فکرى را، نیازهاى فکرى را بشناسند، انتخاب کنند، سراغ آنها بروند. 

بیانات در دیدار مسئولان کتابخانه‌ها و کتابداران

22. حفظ قرآن می تواند تدبر در قرآن را ایجاد کند. ما حافظ قرآن کم داریم. حالا یک میلیون کم است به جاى یک میلیون، ما باید ده میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم.

بیانات در دیدار قاریان، حافظان و اساتید قرآنی

23. من معتقدم که کشور ما با امکاناتى که داریم، می تواند صد و پنجاه میلیون نفر جمعیت داشته باشد. هر اقدام و تدبیرى که می خواهد براى متوقف کردن رشد جمعیت انجام بگیرد، بعد از صد و پنجاه میلیون انجام بگیرد.

بیانات در دیدار مسئولان نظام جمهورى اسلامى ایران

24. ما به هیچ وجه نگفتیم که دانسته‌هاى غربى‌ها را که در زمینه‌هاى گوناگون علوم انسانى پیشرفتهاى چند قرنىِ زیادى داشتند، یاد نگیریم یا کتابهاى اینها را نخوانیم؛ ما میگوئیم تقلید نکنیم.

25. ما از یادگیرى به هیچ وجه احساس سرشکستگى نمی کنیم. لازم است یاد بگیریم، از غرب و شرق یاد بگیریم .ما از این احساس سرشکستگى می کنیم که این یادگیرى به دانائى و آگاهى و قدرت تفکر خود ما منتهى نشود. شاگردى می کنیم تا استاد شویم.

26. به تشکلهاى دانشجوئى توصیه کنم، این است که به طور جدى به کارهاى فکرى و فرهنگىِ برنامه‌مند و هدفمند و عمیق بپردازند. و از ابتذال در کارهای فرهنگی به جد بپرهیزند.

بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان

27. امروز تعداد شاعران ما در کشور، از لحاظ کمیت، شبیه همان دوره‌ى دویست ساله است. البته این به برکت انقلاب است.

بیانات در دیدار جمعی از شعرا


حوزه سیاست خارجه 

28. جمهورى اسلامى موضع حق را انتخاب می کند،تماشاگر بی تفاوت بودن در طبیعت جمهوری اسلامی نیست .

29. جنگ، امروز هم هست. قدرتهاى مستکبر دنیا - یعنى قدرتهاى غربى، قدرت آمریکا، قدرت صهیونیستها - حد یقف ندارند

30. امروز به برکت اسلام، به برکت انقلاب اسلامى، یک حوادثى در منطقه دارد اتفاق مى‌افتد. مطمئناً این بیدارى مردم به نتیجه خواهد رسید .

31. ما از اخم قدرتهاى پوشالى دنیا هرگز نترسیدیم، ملاحظه نکردیم و نخواهیم کرد.

بیانات در دیدار هزاران نفر از مردم استان فارس

32. من اصرار دارم مواضع ضد استکباری مجلس همچنان با همین استحکام، با همین قوت ادامه داشته باشد.

33. چالش میان انقلاب اسلامى و استکبار جهانى، چالش مستمرى است.

34. دشمن امروز بر روى مسئله اقتصادی تکیه‌ى اساسى دارد.

35. دشمن یک سناریوى جامع و سر و ته دارى را براى نظام اسلامى و براى حرکت اسلامى و بیدارى اسلامى تدارک دیده است. خوشبختانه ما کفایت برخورد با این سناریو را داریم؛ در این تردیدى نیست. 

36. دشمن در این سى و دو سال بیکار که نبودند. مرتباً تلاش شده، مرتباً فکر شده، به قول خودشان اتاقهاى فکرشان مشغول کار بوده است. ولى  نتیجه این شده که جمهورى اسلامى جلو آمده، آنها عقب رفته‌اند.

بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شوراى اسلامى

37. شاخص عمده در حرکت مردمىِ در بیداری اسلامی سه چیز است: یکى اسلامى بودن، یکى ضد آمریکا و صهیونیست بودن، و یکى مردمى بودن. ما با این حرکت ها همراهیم.

38. اگر در جائى ببینیم با تحریک آمریکائى‌ها، با تحریک صهیونیستها، یک حرکتى به راه افتاده است، با آن حرکت همراهى نمی کنیم. 

بیانات در بیست و دومین سالگرد امام خمینی(ره)    
39. امروز قدرتهاى مستکبر نمی خواهند در مقابل این واقعیت بزرگ و غیرقابل انکار تسلیم شوند که ملتهاى منطقه بیدار شدند،و به اسلام برگشته‌اند.

40. حقیقت این است. نفس اسلامى در کشورهاى مسلمان دمیده شده است.

41. حکام دست‌نشانده‌ى آمریکا و غرب با این ملتها کارى کردند که این ملتها احساس کردند که جز قیام، جز حرکت عظیم عمومى، جز انقلاب، راهى در مقابل آنها نیست؛ لذا قدم در این راه گذاشتند .این حرکتها یقیناً به نتیجه خواهد رسید.

42. باید همه هوشیار باشند؛ بدانند حیله‌هاى دشمنان متنوع است،  ملتها توجه داشته باشند؛ آمریکائى‌ها و صهیونیستها سعى می کنند انقلابها را منحرف کنند.

43. آنجائى که حرکت ضد آمریکا و ضد صهیونیسم است، آن حرکت، حرکت اصیل و مردمى است؛ آنجائى که شعارها به نفع آمریکا و صهیونیسم است، آنجا حرکت انحرافى است.

بیانات در دیدار مسئولان نظام در روز عید مبعث

44. آنچه امروز دارد اتفاق مى‌افتد، حضور مردم است با تنشان، با جانشان؛ آن هم با گرایش توحیدى و خدائى و الهى؛ با الله اکبر، با نماز جماعت. 

45. تاریخ منطقه و به تبع آن تاریخ دنیا ورق خورده است؛ یک فصل جدیدى آغاز شده است . 

46. امروز همان حرکتى که ما ملت ایران سى سال قبل عیناً همان حرکت را با یک تفاوتهاى منطقه‌اى و بومى و جغرافیائى و تاریخى، در دنیاى اسلام در چندین کشور داریم مشاهده می کنیم. 

47. موج بعدى بیداری اسلامی در مناطق خیلى دوردست‌تر هم وجود دارد و چنین چیزى پیش خواهد آمد، که این براى ما تشویق‌آمیز است،نشان می دهد که ما امیدمان به آینده باید بیشتر باشد.

بیانات در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران

48. امروز جمهورى اسلامى در فضاى سیاست بین‌المللى، به عنوان یک کشور محترم، اثرگذار، معتبر و متنفذ در دنیا شناخته شده است.

49. اوضاع منطقه درست عکس سیاستهاى قدرتهاى غربى و آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل دارد پیش می رود.

50. ابعاد آنچه که در مصر و در تونس و در یمن و در بعضى از مناطق دیگر دارد اتفاق مى‌افتد،خیلى عظیم است. امروز رژیم اشغالگر قدس محاصره است در بین کشورهائى که براى مقابله‌ى با او انگیزه دارند.البته تلاش می کنند براى اینکه بر امواج بحران در این منطقه سوار شوند و بیدارى را به نحوى کنترل کنند؛ اما نتوانستند.

51. در لیبى، سیاست غرب، سیاست بسیار رذیلانه و موذیانه‌اى است.  اولاً مسئله‌ى نفت لیبى است که برایشان مهم است، ثانیاً فضاى وسیع این کشور است که می توانند در جاهاى مختلفش پایگاه بزنند، ثالثاً اشراف بر کشور مصر و کشور تونس؛ دو تا کشور انقلابى.

بیانات در دیدار مسئولان نظام جمهورى اسلامى ایران

52. در زمینه‌ى مسائل منطقه، دستگاه‌هاى ذى‌ربط کشور تحرک بسیار خوبى داشتند و دارند. الان منطقه، میدان عظیم زورآزمائى است و دستگاه‌هائى که با این مسئله مرتبطند، حسابى وسط میدانند . برخى از کارها قابل تبلیغاتى شدن نیست

53. ثبات و استمرار و استقرار نظام جمهورى اسلامى از جمله‌ى مهمترین عواملى بوده است که ملتهاى منطقه و ملتهاى مسلمان را امیدوار کرد.

54. توصیه‌ من به مجموعه‌ى تشکلهاى دانشجوئى این است: شما وقتى نگاه می کنید به جبهه‌ى معارض، یعنى استکبار، جبهه‌ى ظلم، جبهه‌ى سرمایه‌دارهاى کلان بین‌المللى، کارتلها، تراستها و و و، به چشم یک جبهه به آنها نگاه کنید در مقابله‌ى با انقلاب اسلامی با این نگاه خیلى از کارهاى اینها معناى واقعى خودش را نشان می دهد.

55. امروز یکى از سیاستهاى دشمن، ترویج ابتذال است. با این سیاست استکبار مبارزه کنید.

بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان


حوزه سیاست داخلی

56. کشور نباید به مسائل حاشیه‌اى مبتلا شود.

57. اتحادى که امروز در میان مردم و در بین مردم و مسئولین وجود دارد،  بایستى باقى بماند .

58. یکى از نقشه‌هاى بزرگ دشمنان ملت ایران، ایجاد تفرقه و شکاف در داخل بوده است.

59. مسئولین کشور باید سعى کنند گله ها را در معرض افکار عمومى مطرح نکنند؛ این ضربه‌ى به اتحاد ملى است.

بیانات در حرم مطهر رضوی در آغاز سال 90
60. تا من زنده هستم، تا من مسئولیت دارم، به حول و قوه‌ى الهى نخواهم گذاشت این حرکت عظیم ملت به سوى آرمانها ذره‌اى منحرف شود.

61. تا مردم عزیزمان اینجور با شور، با شعور، با بصیرت، با عزم راسخ در میدان هستند، لطف الهى شامل است؛ این را بدانید.

62. دولت مشغول تلاش و فعالیت و خدمت است. هر جا خدمت باشد، هم مردم طرفدار هستند، هم رهبرى طرفدار است.

63. در مسئله‌ى اطلاعات چه جنجالى در دنیا راه انداختند. تحلیلها را به سمت شکاف  داخل نظام جمهورى اسلامى بردند،  که رئیس جمهور حرف رهبرى را گوش نکرده است!ببینید چطور منتظر بهانه‌اند.

64. آنجائى که احساس کنم یک مصلحتى دارد تفویت می شود(مثل مسئله اطلاعات) یک مصلحت بزرگى دارد مورد غفلت قرار می گیرد، تفویت می شود؛ خب، انسان وارد می شود که جلوى این تفویت مصلحت را بگیرد. 

65. نقص در کار همه‌مان هست؛ بنده هم نقص دارم، رؤساى قوا هم خالى از نقص نیستند، باید نقصهاى خودمان را بشناسیم، آنها را کم کنیم؛ تا در کار عظیم این ملت بزرگ گره ایجاد نکنیم.

بیانات در دیدار هزاران نفر از مردم استان فارس

66. بحث عدالت بایستى به یک گفتمان نخبگانى تبدیل شود. باید این مسئله را دنبال کنیم و پیگیرى این بحث را رها نکنیم؛ چون زمینه خیلى زیاد است.

67. امروز کشور در مسیر پیشرفتهاى جهشى است؛ این یک واقعیتى است. خوشبختانه حرکت کشور به سمت پیشرفت - به معناى عام - یک حرکت سریعى است.

68. امروز باید رابطه‌ى پیشرفت و عدالت مشخص شود.

بیانات در دومین نشست اندیشه‌هاى راهبردى

69. اختلاف سلیقه، اختلاف نظر، در مسائل سیاسى، نباید به چالش میان جناحهاى کشور منتهى شود. 

70. گناه بزرگ فتنه‌گران در سال 88 این بود که شبه های  ذهنیشان را به صورت ایجاد چالش براى نظام اسلامى مطرح کردند. این گناه بزرگ، قابل اغماض هم نیست.

71. در داخل مجلس شوراى اسلامى، خودنظارتى بگذارید. این، همان تقواى جمعى است.

72. کسى با آزادى نماینده مخالف نیست؛ با کج رفتارى نماینده مخالف است. 

73. یک نماینده‌ى کج رفتار مجلس شوراى اسلامى را بدنام می کند، حیف نیست؟ مجلسِ به این عظمت، این نهاد قانونىِ اساسى در کشور.

74. مراقب باشید به خاطر انتخابات آخر سال در اسفند، این ده ماهى که باقى مانده، مجلس دچار رکود و کم‌کارى نشود.

75. خطر بزرگى است کسى به خاطر تأمین نمایندگى در یک دوره، به صاحبان ثروت یا به صاحبان قدرت نزدیک شود؛ این از آن چیزهائى است که خداى متعال از آنها نمی گذرد و انتقام خواهد گرفت. 

76. بایستى همکارى کرد، باید کمک کرد؛ هم مجلس کمک کند به دولت، هم دولت کمک کند به مجلس.

بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شوراى اسلامى

77. تعبیر "پابرهنگان" و "کوخ‌نشینان" جزو تعبیراتى بود که در کلام امام بارها و بارها تکرار شد. به مسئولین اصرار داشتند که به طبقات محروم برسید و از اشرافیگرى پرهیز کنند.

78. آفت مسئولیت در یک نظامى که متکى به آراء مردم و متکى به ایمان مردم است، این است که مسئولین به فکر رفاه شخصى بیفتند.

79. اعتماد مردم  با تأمین عدالت و عمل دقیق و حکیمانه‌ى به قانون تأمین خواهد شد.

80. تمام قوا ها هم توجه داشته باشند زیر سؤال بردن فعالیتها، زحمات را ضایع می کند.

81. ما به عنوان کسى که مستمع و شنونده و مخاطب گزارش های رسانه ها هستیم، باید هوشیارانه نگاه کنیم، گزارشها را تلقى به قبول کنیم.البته در مواردى ممکن است یک آمار دروغ، آمار غلط، آمار اشتباهى هم داده شود؛ این را نباید تعمیم داد و شبهه کرد.

بیانات در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه

82. بایستى واقع‌بینانه نگاه کنیم؛ خودمان را نبایستى دچار خطا کنیم؛ یکسونگرى نکنیم. ما نقاط مثبتى داریم، نقاط منفى‌اى هم داریم؛ هر دو را ببینیم.

83. غلبه دادن نگاه منفى، خلاف واقع‌بینى است؛ موجب ناامیدى است.

84. غلبه دادن نگاه مثبت، بدون دیدن نقطه‌ى منفى، این هم گمراه کننده است؛ موجب یک رضایتى در انسان می شود که کاذب است.

85. نظام ثابت کرده است که توانائى غلبه‌ى بر تهدیدها را دارد؛ این خیلى چیز مهمى است.

86. اعتماد میان مردم و نظام. کمتر کشورى در دنیا وجود دارد که اعتمادى را که مردم ایران نسبت به نظام جمهورى اسلامى دارند، نسبت به نظام حکومتى خود داشته باشند.

87. در سخت‌ترین شرائط تحریم، کشور در مقوله علم و فناوری ، انرژی هسته ای فناوری زیستی و نانو، ابررایانه ها ، هوا و فضا ، نانوداروهای ضد سرطان و... پیشرفت کرده است .

88. ما در کشور رکود نداریم؛ حرکت داریم، پیشرفت داریم، اما نظام، نظام ثابت و مستقرى است؛ استحکام دارد. اینها نقاط مثبت ماست.

89. تجربه‌ى متراکم در قانونگذارى، در اجرا؛ این هم جزو نقاط درخشان کشور است.

90. میل به رفتارهاى قبیله‌اى در میدان سیاست، در میدان اقتصاد، از دیگر نقاط ضعف ماست.

بیانات در دیدار مسئولان نظام جمهورى اسلامى ایران

وقتی صهیونیست‌ها، کینه تاریخی از ملت ایران را بیرون می‌ریزند؛


هدیه نتانیاهو به اوباما: سند قتل‌عام ده‌ها هزار ایرانی در 13 فروردین

بغض و کینه صهیونیست‌ها به تاریخ کهن و تمدن شکوه‌مند ایران و حسادتی که به مردم ایران به واسطه پیشرفت‌های علمی و دستاوردهای تاریخی آنان به‌ویژه پس از انقلاب اسلامی دارند، موضوعی نیست که بتوان آن را پشت اظهارات به ظاهر دوستانه مقامات اسرائیلی درباره مردم ایران پنهان کرد؛ مساله‌ای که در دیدار اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس‌جمهور آمریکا هم به وضوح به نمایش گذاشته شد.

به گزارش رجانیوز، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار اخیر خود با رئیس‌جمهور امریکا، هدیه‌ای به اوباما داد که بار معنایی زیادی درباره تنش موجود میان این رژیم با مردم و هویت ایرانی دارد. این هدیه، کتابی قطور و قدیمی به زبان عبری است که داستان توطئه یهودیان باستان علیه ایرانیان را روایت می‌کند. نام این کتاب باستانی «طومار استر» است و یکی از بخش‌های عهد عتیق در کتاب مقدس است که حدود ۲۵۰۰ سال پیش رخ داده است و یهودیان بنا به این داستان و نجات قوم یهود در ایران با کمک ملکه استر، در جشن پوریم شرکت می‌کنند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام اسرائیلی می‌گوید نتانیاهو به باراک اوباما گفته است: «آن‌ها (ایرانی‌ها)، آن زمان هم می‌خواستند ما را نابود کنند.» یکی از قسمت‌های این کتاب می‌گوید: «... و یهودیان تمام دشمنان را با تیغ شمشیر و کشتار و نابودی درهم کوبیدند و آنچه را انجام دادند که دشمنان‌شان با آنان می‌کردند.»

ماجرای جشن «پوریم» اسرائیل و ۱۳ فروردین برای ایرانی‌ها

این احساس حقارت در برابر عظمت ملت ایران ریشه‌های تاریخی دارد و قوم یهود از ابتدا به تمدن ایرانی احساس کینه و حسادت داشته است. نگاهی به متون تاریخی و بررسی وقایعی که میان ملت ایران و این قوم روی داده، بیان‌گر این مساله است. پس از آنکه کوروش به عنوان حاکمی که به دنبال اجرای عدالت بود، جمعی از یهودیان اسیر در شهر بابل قدیم را آزاد کرد، هرگز تصور نمی‌کرد که چند سال بعد همین قوم دست به یک کودتای خزنده علیه ایران بزنند و پاسخ این مهربانی ایرانیان را با کشتار وحشیانه مردم ایران بدهند.

جشن «پوریم» یکی از سنت‌های قدیمی قوم یهود است که در دهه‌های اخیر و پس از تشکیل رژیم جعلی اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی، رنگ و بوی متفاوتی به خود گرفته است. این به اصطلاح جشن که همزمان با سیزدهمین روز از سال جدید خورشیدی برگزار می‌شود، در حقیقت جشن و پای‌کوبی بر خون ده‌ها هزار نفر از مردم ایران است که با توطئه و دسیسه دو یهودی نفوذی در دربار خشایارشا کشته شدند.

در کتاب عهد عتیق درباره این داستان آمده است: «شاه ایران زمین که در پایان جشن ۱۸۰ روزه از باده نوشی بدمست شده بود، در هنگام بدمستی، شهربانو را می‌طلبد تا او را به اغیار بنمایاند. ملکه از این دستور گستاخانه شاه سر باز می‌زند و شاه خشمگین، او را از شهربانویی ساقط می‌کند. یهودیان که در سراسر ایران، نفوذ فراوان داشتند، جسارت‌شان به جایی رسیده بود که از دادن مالیات و خراج استنکاف می‌کردند و این استنکاف موجب شده بود که «‌هامان» صدراعظم خشایارشاه علیه آنان بشورد و آنان را در تنگنا قرار دهد و یا حتی دستور قتل برخی از آنان را صادر کند، البته یهودیان در برخی کتاب‌های خود می‌گویند: "مردخای" که پیشوای دینی یهودیان در عصر خشایارشاه بوده، وقتی حاضر به تعظیم در مقابل ‌هامان نمی‌شود، او و اتباعش مورد غضب‌هامان قرار گرفته و تهدید به مرگ می‌شوند. یهودیان که به صورت غیررسمی در دربار شاه نفوذ داشتند، چاره می‌اندیشند و از این فرصت استفاده کرده و دخترکی یهودی به نام "استر" را به عنوان ملکه و شهربانوی کشور به پادشاه معرفی می‌کنند.

شاه سست عنصر نیز وقتی زیبایی او را می‌بیند، شیفته او شده و او را به عنوان ملکه تمام ایرانیان برمی گزیند، بدون آنکه بداند او یهودی است و یا خواهرزاده و یا پسرعموی "مردخای" رهبر مذهبی یهودیان ایران است. اِستِر ملکه ایران می‌شود و با نقشه‌های "مردخای" دایی و یا عموی خود هامان، صدراعظم خشایارشاه را از تخت صدر اعظمی به زیر می‌کشد و ساقط می‌کند و به همراه ۱۰ پسرش به مرگ محکوم می‌کند.

یهودیان حاکم بلامنازع دربار هخامنشی می‌شوند و البته آنان در برخی کتب خود آورده‌اند که ‌هامان در نزد مردخای توبه کرده است که تواریخ دیگر گواهی قتل وی توسط یهودیان را می‌دهند. یهودیان چون بر بلاد ایران حاکم شدند، از پادشاه، سه روز مهلت خواستند تا مخالفان پارسی و ایرانی یهودیان را بکشند و در این سه روز، بیش از75 هزار ایرانی توسط یهودیان قتل عام شدند و در برخی نقل‌ها، این تعداد تا 500 هزار نفر نیز عنوان شده است.

یهودیان از آن تاریخ، به یاد این رویداد که به موجب آن از یک یهودی‌کشی رهایی یافتند، هر سال در ماه عبری آدار جشن می‌گیرند و آن وقایع را "پوریم" می‌نامند. ایرانیان پس از سه روز قتل و غارت یهودیان از دست ستم آنان به کوه‌ها و بلندی‌ها و دشت‌ها، پناه بردند تا از آنان در امان باشند، در تاریخ آورده‌اند که این روز رهایی، روز 13 فروردین بوده است و یهودیان نیز به شکرانه این هولوکاست بزرگ و قتل عام فجیع، جشنی را برافراشتند و اسم آن جشن را عید پوریم و یا عید ایرانی کشان نام گذاری کردند.

"اِستِر" نام آخرین دفتر از کتاب تورات است این کتاب در اواخر عصر هخامشنیان نوشته شده و احکام آن شگفت آور و در خدمت تباهی و فساد در تمام دوران جهان است.

یهودیان در جشن پوریم دو بار کتاب استر را می‌خوانند، در برخی شهر‌ها، مراسم "‌هامان سوزی" برپا می‌دارند، آنان مجسمه‌های هامان را می‌سازند و می‌سوزانند و به پای‌کوبی مشغول می‌شوند، طبق نقل‌ها و نوشته‌های خودشان، آنان نان‌هایی به شکل گوش ‌هامان و یا خود ‌‌هامان می‌پزند و سر آن را می‌برند و می‌خورند و این‌چنین این روز نحس را بزرگ می‌دارند.

اکنون، ماجرای هدیه نتانیاهو به اوباما را بهتر می‌توان درک کرد. در واقع باید گفت که نخست وزیر رژیم صهیونیستی، سند جنایت تاریخی اسرائیل علیه مردم ایران و کشتار ده‌ها هزار ایرانی را به کاخ سفید تقدیم کرده است.

جمعیت شیعیان در کشورهای مسلمان

رسانه های آمریکا، (22/10/1383)، اظهارات کیسینجر، مشاور امنیتی در آمریکا، نقل از روزنامه جمهوری اسلامی، (22/10/1383)



;کشور





;درصد شیعیان







;درصد سنتی مذهب
;ج.ا. ایران;89%;10%
;عراق;65ـ60%;37ـ32%
;لبنان;38%;23%
;سوریه;16%;74%
;امارات متحده عربی15%;81%
;عربستان سعودی;11ـ10%;90ـ89%
;افغانستان;15%;84%
;بحرین;70%;30%
;آذربایجان;67%;30%
;یمن;30%;70%
;کویت;25%;60%
;پاکستان;20%;77%
;اردن;2%;90%
;عمان;1%;25ـ18%
;مصر;1%;90%
;ترکیه;1%;93ـ83%